Абе хора вчера смятах смятах и разхода на колата ми излезе 16/100 това е изключително много . Не я мъча карам си я съвсем нормално но много ми бърка в джоба. Това не е нормално според мен. Някой да има подобен проблем ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
AF 145 1.4 90bhp ОГРОМЕН разход.
Collapse
X
-
Еми аз съм със двойка скрап, моя разход е 20/100. Кара се селско на къси разстояния студена. Мен питаш ли ме? Имам газ, но няма файда от нея при 4-5 км на ден. Сега карам със сто октана бенз и така ще е цяла зима. Тези с малките мотори са по-прецакани, защото нямат динамиката на големия, а харчат почти колкото него.Last edited by Doomguy; d.m.y г., 18:37.
Comment
-
Това може да е разход, ако я караш непрекъснато студена и то на разстояния преди да вдигне 40 гр.
В тоя случай, бензина ти е в картера, тоест в маслото.
Не е зле да и направиш една диагностика. Обърни особено внимание на свещите. Най-вече на разстоянието между електродите.
Тия мотори имат една рейка за бензина, която има едно маркуче, точно зад динамото. Дълго е около 12-15 см.
Като остарее, започва да пропуска бензин и разхода се вдига космически. На практика миризма не се усеща. Сигурен признак, че има проблем с него е трудното палене сутрин. Колата просто не иска да запали от първите обороти.
Огледай го добре, защото боксерите се палят главно от него!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Значи това отпада. Закарай я на диагностика. За мен тоя разход е ненормално висок.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment